Skateboard clinic

In september hebben we twee keer les gehad van een echte skateboarder. De eerste les was op het plein. Voor de les waren veel kinderen wel een beetje zenuwachtig. Ze waren bang, dat ze het niet zouden kunnen. Maar al na 10 minuten stond iedereen enthousiast op het skateboard. De meester deed het heel rustig voor en alle kinderen werden uitgedaagd om het te proberen. De tweede les was in de sporthal, omdat het regende. Het was wel wat anders, de vloer was lekker glad, dus toen dachten veel kinderen dat het veel moeilijker zou zijn. Maar al snel ging het ook deze les super goed. Ze moesten op hun hurken op het skateboard staan en dan onder een touw door. En ook van een helling af skaten. Het waren super lessen.