thema herfst

De afgelopen weken hebben de kinderen gewerkt in het thema herfst. We leerden woorden over het weer zoals; mist, regen, storm. Ook in het engels; windy, stormy, rainy, sunny.

Ook leerden de kinderen woorden over herfstvruchten zoals; de eikel, de kastanje, het beukenootje, de hazelnoot. We hebben ook een nootje gekraakt. De juf had walnoten meegenomen en deze mochten natuurlijk worden geproefd.

De letter h van herfst is aangeboden. De letter h is ook mooi versierd met herfstmaterialen.

Als het regent moet je regenlaarzen aan en deze werden mooi versierd met mozaïek.En als het regent wil je droog zitten. Zo ook Raai de Kraai. Voor hem bouwden de kinderen een hutje van kleine blokken.

In de kring speelden we met onze handen een vingerversje over een spin en een kat.

En nu.....op naar het Sinterklaas en Kerst thema.

Kijk voor meer foto's in het fotoalbum