Kinderboekenweek

Kinderboekenweek 'Kom erbij'.

De kinderboekenweek werd gestart met een spel. Onder de stoelen van de kinderen zat een kaartje geplakt. Iedereen had een ander plaatje. Op de plaatjes stonden vriendjes die de kinderen bij elkaar moesten zoeken. Bijv. Jip en Janneke, Bert en Ernie, Woezel en Pip, enz. Daarna konden de kinderen in de werkles in de Tijgervriendenclub met de kaartjes memory spelen.

De bouwhoek was omgebouwd tot bibliotheek. Hier konden de kinderen spelen hoe het gaat als je boeken in de bieb wilt lenen.

Van chenilledraad en stijkkralen hebben we vriendschapsbandjes gemaakt. Nadat ze klaar waren gaf iedereen zijn bandje aan een ander vriendje en zeiden we netjes dankjewel.

We hebben een fotolijstje gevouwen en zijn op de foto gegaan met een vriendje of vriendinnetje. De fotolijstjes werden een lange slinger die in de gang aan de vriendschapsboog werd gehangen.

We hebben heel veel boeken gelezen en nagespeeld. Een liedje geleerd over 'ik en jij'.

De afsluiting was het pannenkoekenfeest. Lieve mama's hadden heerlijke pannenkoeken gebakken. Daarna hebben we met elkaar gezellig spelletjes gespeeld.

Kijk voor de foto's in het fotoalbum.