Maatregelen Coronavirus - zo 15 maart

Zondag 15 maart 2020

Vandaag heeft het kabinet aangekondigd dat alle scholen in het basis-, voortgezet en speciaal onderwijs per direct worden gesloten vanwege de aangescherpte maatregelen rond het coronavirus. Dat betekent dat ook onze school vanaf morgen gesloten is. De maatregel geldt voorlopig tot 6 april.

We begrijpen dat dit van grote impact kan zijn op uw gezinssituatie. Misschien is het voor u moeilijk om op deze korte termijn opvang te organiseren.

Voor kinderen van ouders die werken in een sector die van vitaal belang is voor het draaiend houden van onze maatschappelijke structuren en de zorg, is onze school de komende dagen geopend. Uw kind kan dan naar school komen.

Wij vragen u om via de mail (waterlelie@obs-de-waterlelie.nl) te laten weten of u gebruik maakt van deze mogelijkheid. NB: kinderen die gezondheidsklachten hebben van verkoudheid, keelpijn, koorts of hoesten mogen niet naar school komen.

Vanaf morgen maken we als team op school een plan van aanpak voor hoe we de komende periode met de situatie zullen omgaan. We informeren u hier de komende dagen verder over. We begrijpen dat er veel vragen en zorgen kunnen leven. We doen een beroep op uw vertrouwen, dat wij zorgvuldige afwegingen  zullen maken en het belang van de leerlingen, ook als zij thuis zijn, steeds vooropstellen. Om eventuele vragen goed en gestructureerd van een antwoord te kunnen voorzien, graag uw vragen sturen naar waterlelie@obs-de-waterlelie.nl.

Tijden van crisis brengen veel onzekerheid met zich mee. En een ideale oplossing bestaat er niet. Maar samen kunnen we heel veel aan. Dank voor uw begrip!

Met vriendelijke groet,

Ronald Blikman